O NAS

Bojan

Diplomirani inženir elektrotehnike in doktor informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Pri svojem raziskovalnem delu se ukvarjam predvsem s področjem komunikacij med človekom in strojem. Od malih nog so mi pri srcu Lego kocke in vse tehnične zadeve, pa tudi delo na domačem vrtu. Paradižnik je kralj mojega "mega solatona".

Marko

Magister računalništva in informatike, vrtnarim bolj virtualno. Bolj kot kopanje krompirja, ki je moja naj zelenjava in zaščitni znak mojega rojstnega kraja Veliko Ubeljsko, me veseli odkrivanje novih programskih jezikov in računalniških tehnologij. Ekstrovertiran, v preteklosti navdušen kitarist, vedno uživam v poglobljenih debatah. Včasih zagrizen metalec, sem se z leti omehčal in preklopil na rock in zborovsko petje.

Vanja

Sem meteorologinja z doktoratom, ukvarjam se s pripravo prilagojenih meteoroloških produktov za različne interesne skupine. V prostem času sem navdušena planinka in aktivna tudi pri dejavnostih Planinske zveze Slovenije. Vrtnarim na vrtu svojih staršev in na svojih okenskih policah, daleč najboljša zelenjava pa mi je bučka – k vsemu bi jih dala!

Marko

Rojen v 90-ih sem odraščal ob računalniških igricah. Sedaj, ko sem velik, skoraj 2 m, pa mi je všeč vse, kar diši po računalništvu - od cinjenja strojne opreme do kovanja spletnih in mobilnih aplikacij. Pa tudi občasnega lan party-ja se ne branim. Druga stalnica v mojem življenju je delo na družinskem vrtu in v sadovnjaku. Pri 8-članski družini se tega kar precej nabere. Kar se zelenjave tiče, sem zvest svojemu priimku - Koren!

Tilen

Sem univ. dipl. pravnik, ki je v življenju počel že marsikaj. Izkušnja, ki me je najbolj zaznamovala, je bila delo turističnega predstavnika v Bolgariji. Muzikalen tip, včasih poet, rad obiskujem koncerte, potujem in spoznavam ljudi. Rad imam izzive in verjamem, da je vsaka izkušnja kamenček v mozaiku – več kot jih je, boljši je mozaik. Zelena je moja barva. Najljubši mi je motovilec ob domači frtalji. Moj moto: Pride dan!

Za medije...